Lopperuten

Sommertur rundt i Fjordlandet med fokus på loppe- og antikkøb


Hop på den nye loppe- og antikrute der lanceres til påske. Du kan starte, hvor det passer dig, og I kan køre turen højre eller venstre om alt efter, hvor I kommer fra. Der er også lagt en hyggelig lille sejltur ind med Columbus, der sejler mellem Sølager og Kulhuse (overfartstid 10 min.). Jægerspris slot ligger lige på ruten, og det er absolut også et besøg værd med den gode historie, der ligger der. Turen rundt bringer dig gennem Frederikssund, Jægerspris, Lyngerup, Skoven, Kulhuse, Sølager, Frederiksværk, Kregme, Græse og tilbage i Frederikssund.


Turen rundt giver dig hele 13 loppe- og antikforretninger med meget forskelligt sortiment og interesseområder fordelt på et relativt lille kilometertal. Du kan printe turen ud her fra siden eller finde den hos en af de 13 annoncører. Displayet med ruten vil stå fremme på hoteller, campingpladser, B&B, Turistkontorer m.fl. – du kan også få den tilsendt via min mail, hvis du ønsker det.


På rutekortet får du oplysninger om nøjagtig adresse, tlf.nr., interesseområde, åbningstider og hjemmesider på alle annoncører/forretninger.


God sommer og god tur rundt i Fjordlandet nord for Frederikssund!